Terug naar homepage Ad & Trudy

Website-Ad&Trudy

Belangrijke berichten

Overzicht van de actuele berichten:


Algemeen:

De website www.adentrudy.nl  is nu al meer dan 10 jaar volledig operationeel. Deze website blijkt, naast de email, een goed communicatiemiddel waarmee we onze vrienden, bekenden en andere bezoekers onze ervaringen van nu en tijdens ons verblijf in warmere streken willen laten meegenieten.

Er kunnen ook nu nog altijd incidenteel een aantal onvolkomenheden en tikfouten in zitten als gevolg van wijzigingen en aanvullingen. Ik tracht deze zoveel mogelijk vooraf te corrigeren, doch er slippen soms nog wel eens fouten doorheen.

Er zijn in de afgelopen jaren een “Zeilwebsite”, Fietswebsite en diverse fotocollages van onze korte “vakantietrips” aan toegevoegd. Intussen ben ik steeds bezig geweest met de verslagen van onze avonturen. Het laatste verslag heb ik inmiddels weer afgerond. Dus ga maar eens kijken!


Bericht-1: Eind 2020 was het in eerste instantie de bedoeling om weer naar Spanje te gaan overwinteren. Maar het Corona-virus dacht daar anders over. We zagen al gedurende dit jaar dat het niet ging lukken. Zolang dit virus met duizenden besmettingen en doden over de wereld rond raast ga ik niet naar Spanje. We willen het risico niet opzoeken. Voorlopig blijven we thuis en wachten tot de nieuwe vaccins tegen dit virus beschikbaar komen.

En dat zal pas naar verwachting pas in de loop van 2021 gebeuren..


Bericht-2: We blijven bereikbaar op ons huisadres, telefoonnummers en Internet.

Het emailadres voor deze website is adwolfs@hotmail.com.


Bericht-3: We hebben voorlopig geen Spaans telefoonnummer nodig.

Dus, gebruik tot nader bericht onze Nederlandse nummers:

06-nummers: Ad: 06-44200524 en Trudy: 06-51776735, naast ons vaste nummer 0182870048.


Bericht-4: De laatste toevoeging zijn de verslagen en collages uit de Periode Herfst 2020.

De website biedt nu heel veel tekst en foto’s en waar nodig heb ik links naar het internet aan de verslagen en veel foto’ gekoppeld.

 

Ik wens alle lezers veel leesplezier en alvast bedankt voor jullie belangstelling.