Terug naar homepage Ad & Trudy

Website-Ad&Trudy

Belangrijke berichten

Overzicht van de actuele berichten:


Algemeen:

De website www.adentrudy.nl  is nu al een flink aantal jaren volledig operationeel. Deze website blijkt, naast de email, een goed communicatiemiddel waarmee we onze vrienden, bekenden en andere bezoekers onze ervaringen van nu en tijdens ons verblijf in warmere streken willen laten meegenieten.

Er kunnen incidenteel altijd nog een aantal onvolkomenheden en tikfouten in zitten als gevolg van wijzigingen en aanvullingen. Ik tracht deze zoveel mogelijk vooraf te corrigeren, doch er slippen soms nog fouten doorheen. Er

zijn in de afgelopen jaren een “Zeilwebsite”, een Fietswebsite en fotocollages van onze korte “vakantietrips” aan toegevoegd. Intussen ben ik steeds bezig geweest met de verslagen van onze avonturen. Het laatste verslag heb ik inmiddels weer afgerond. Dus ga maar eens kijken!


Bericht-1: Eind 2016 ben ik samen met Trudy met de C3 naar Spanje, Malaga vertrokken. Onze camper was in de verhuur en stond nog in Malaga. Op dit moment zijn we weer in Nederland. Zie de webpagina’s van de “Periode voorjaar 2017”.


Bericht-2: Het Internet in Gouda tijdens de zomermaanden is natuurlijk altijd optimaal.  

Het emailadres voor deze website is adwolfs@hotmail.com en indien dit niet mocht werken adwolfs68@gmail.com.

Onderweg en in Spanje is het Internet vaak heel slecht of hebben we helemaal geen Internet. Dan duurt het wat langer voor ik weer mijn verslagen heb toegevoegd.


Bericht-3: We hebben voorlopig geen Spaans telefoonnummer meer. Dus, gebruik tot nader bericht onze Nederlandse nummers zowel in Spanje als in Nederland, 06-nummers, Ad: 06-44200524 en Trudy: 06-51776735. Alleen als we in Nederland zijn is ons vaste nummer 0182870048 in gebruik.


Bericht-4: De laatste toevoeging zijn de verslagen en collages uit de Periode Voorjaar 2018 en mijn Fietswebsite 2018.


De website biedt nu heel veel tekst en foto’s en waar nodig heb ik links naar het internet aan de verslagen en veel foto’ gekoppeld.

 

Ik wens alle lezers veel leesplezier en alvast bedankt voor jullie belangstelling.