Terug naar homepage Ad & Trudy

Website-Ad&Trudy

Belangrijke berichten

Overzicht van de actuele berichten:


Algemeen:

De website www.adentrudy.nl  is nu al meer dan 10 jaar volledig operationeel. Deze website blijkt, naast de email, een goed communicatiemiddel waarmee we onze vrienden, bekenden en andere bezoekers onze ervaringen van nu en tijdens ons verblijf in warmere streken willen laten meegenieten.

Er kunnen ook nu nog steeds incidenteel onvolkomenheden en tikfouten in zitten. Vooral  als gevolg van wijzigingen en aanvullingen. Ik tracht deze zoveel mogelijk vooraf te corrigeren, doch er slippen soms nog wel eens fouten doorheen.

Er zijn in de afgelopen jaren een “Zeilwebsite”, Fietswebsite en diverse fotocollages van onze korte “vakantietrips” aan toegevoegd. Intussen ben ik steeds bezig geweest met de verslagen van onze avonturen. Het laatste verslag heb ik inmiddels weer afgerond. Dus ga maar eens kijken!


Bericht-1: Eind 2020 was het in eerste instantie de bedoeling om weer naar Spanje te gaan overwinteren. Maar het Corona-virus dacht daar anders over. We zagen al gedurende dat jaar dat het niet ging lukken. Zolang dit virus met duizenden besmettingen en doden over de wereld rond raast ga ik niet naar Spanje. We wilden het risico niet opzoeken. We bleven thuis en wachtte tot de nieuwe vaccins tegen dit virus beschikbaar kwamen.

En dat is pas  pas in de loop van 2021 gebeurd. Het is nu begin 2023 en de pandemie lijkt verdwenen, maar is het niet. In China zijn er weer oplevingen van het Coronavirus. Erg naar allemaal. Wij zitten nu weer in Spanje van het prachtige weer te genieten met onze camper.


Bericht-2: Door verhuizing zijn wij  niet langer bereikbaar op ons huisadres in Gouda, huistelefoonnummer en Internet.

Gebruik daarom nu altijd dit emailadres voor deze website is adwolfs@hotmail.com.

We waren op zoek naar een appartement dat aan onze wensen voldeed. We hebben inmiddels getekend voor een

appartement in Capelle a/d IJssel. De overdracht zal naar verwachting in maart 2023 plaats vinden.


Bericht-3: We hebben voorlopig geen Spaans telefoonnummer nodig.

Dus, gebruik tot nader bericht onze Nederlandse mobiele nummers:

Ad: 06-44200524 en Trudy: 06-51776735.


Bericht-4: De laatste toevoeging zijn de verslagen en collages uit de Periode 2023.

De website biedt nu heel veel tekst en foto’s en waar nodig heb ik links naar het internet aan de verslagen en veel foto’ gekoppeld.

 

Ik wens alle lezers veel leesplezier en alvast bedankt voor jullie belangstelling.