Terug naar homepage Ad & Trudy

Website-Ad&Trudy

Contacten met andere leveranciers van artikelen en diensten

Terug

Onderhoud 2018 door Duijndam Campers te Delft


Het onderhoud van mijn camper werd in augustus 2018 uitgevoerd door Duijndam Campers Delft.

Daar ik in eerste instantie niet tevreden was met het resultaat van het uitgevoerde onderhoud en vooral met met de in eerste instantie starre houding van Duijndam Delft, is het tenslotte toch allemaal goed gekomen.

Het probleem zat in de vervanging van een in de garantie zijnde kapotte accu tijdens het onderhoud. Deze accu was 9 maanden daar voor door Duijndam Delft zelf geïnstalleerd. Nadat men aanvankelijk niet de garantie direct wilde na komen, moest ik de nieuwe accu eerst betalen in afwachting van het oordeel van de leverancier van de accu. Maar uiteindelijk werd, na enige druk van mijn kant, toch de wettelijke garantie toegepast en kreeg ik mijn geld retour. Wettelijk had ik immers bij een accu recht op 2 jaar garantie. Dus, eind goed, al goed!

Ik ben blij dat het probleem nu de wereld uit is.   


Verhuur via Goboony.


Gelukkig zijn er nog goede en betrouwbare websites, die je helpen om via verhuur van je camper, de relatief hoge kosten van een camper te beperken.

Via vrienden ben ik in contact gekomen met Goboony. Via een website brengt Goboony je  in contact met potentiële huurders van campers en zorgt verder voorde financiële afwikkeling van het verhuurproces.  Het is een bemiddelingsorganisatie die de geldstromen beheert en zorgt voor de privacy van zowel huurder als verhuurder. Ik heb nu één maal mijn camper voor korte tijd via Goboony verhuurd en ben zeer tevreden over het verhuurproces en de correcte en tijdige betaling. De feitelijke verhuur, de verdere contacten en afspraken met de huurder, het schoonmaken en de sleuteloverdracht dien je zelf te regelen. Als een huurder om wat voor reden je niet aanstaat kan je de verhuur altijd weigeren. Ook als een verhuurder na boeking en betaling besluit later de verhuur toch niet door te zetten, zorgt Goboony dat het geregeld wordt en de boeteclausule wordt geïncasseerd. Nogmaals, ik ben tot nu toe zeer tevreden over de gang van zake.