Terug naar homepage Ad & Trudy

Website-Ad&Trudy

Contacten met andere leveranciers van artikelen en diensten

Terug

Onderhoud van mijn camper bij Duijndam Campers te Delft in 2018


Het onderhoud van mijn camper werd in augustus 2018 uitgevoerd door Duijndam Campers Delft.

Daar ik in eerste instantie niet tevreden was met het resultaat van het uitgevoerde onderhoud en vooral moeite had met de in eerste instantie starre houding van Duijndam Delft, is het tenslotte toch allemaal goed gekomen.

Het probleem zat in de vervanging van een in de garantie zijnde kapotte accu tijdens het onderhoud. Deze accu was 9 maanden voor het genoemde onderhoud in augustus 2018 door Duijndam Delft zelf geïnstalleerd. Nadat men aanvankelijk niet de garantie direct wilde na komen en de camper pas na betaling van de factuur wilde vrijgeven, moest ik de nieuwe accu eerst betalen in afwachting van het oordeel van de leverancier van de accu. Onder protest heb ik toen maar betaald. Maar uiteindelijk werd, na enige druk van mijn kant, toch de wettelijke garantie toegepast en kreeg ik mijn geld retour. Wettelijk had ik immers bij een accu recht op 2 jaar garantie. Dus, eind goed, al goed!

Ik ben blij dat het probleem nu de wereld uit is.   


Verhuur van mijn camper via Goboony.


Gelukkig zijn er nog goede en betrouwbare websites, die je helpen om via verhuur van je camper, de relatief hoge kosten van een camper te beperken. Via vrienden ben ik in contact gekomen met Goboony. Via een website brengt Goboony je in contact met potentiële huurders van campers en zorgt verder voorde financiële afwikkeling van het verhuurproces.  Het is een bemiddelingsorganisatie die de geldstromen beheert en zorgt voor de privacy van zowel huurder als verhuurder. Ik heb nu dit jaar voor de eerste keer een paar maal mijn camper voor korte tijd via Goboony verhuurd en ben zeer tevreden over het verhuurproces, de correcte en tijdige betaling en de verdere afwikkeling. De feitelijke verhuur, de verdere contacten en afspraken met de huurder, het schoonmaken en de sleuteloverdracht dien je zelf te regelen. Als een huurder om wat voor reden je niet aanstaat kan je de verhuur altijd weigeren. Ook als een verhuurder na boeking en betaling besluit later de verhuur toch niet door te zetten, zorgt Goboony dat het geregeld wordt en de boeteclausule wordt geïncasseerd. Ik ben tot nu toe zeer tevreden over de gang van zake. Goboony is voor ons een aanrader.


Camping CapBlanch in Albir/Altea, Spanje.


De camping ligt aan de boulevard van Albir/Altea, op ca. 5 km ten noorden van Benidorm en precies op de grens van de gemeenten Albir en Altea. Het is een familiecamping en staat in de winterperiode veelal vol met overwinteraars uit West en Noord-Europa.  Ik ben daar nu een paar keer geweest en het bleek een gezellige camping, waar de overwinterraars vaak iedere winter terug komen.De camping is een ANWB/ACSI-camping. Gezellige winkels en restaurants bevinden zich op loopafstand. Aldus een aanrader!!